Felhasználási Feltételek 

 

A weboldal (szekelylap.ro) használatával az oldal felhasználója az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A felhasználási feltételek aktuális verziójáról történő meggyőződés az oldal felhasználójának kötelezettsége. A weboldal felhasználója minden látogató, aki a szekelylap.ro weboldalt megnyitja, annak tartalmát tanulmányozza, illetve a weboldal szolgáltatásait használja (továbbiakban: Ön).

  1. A weboldalon található információk és szolgáltatások pontatlanságot, helyesírási hibát tartalmazhatnak. A weboldal tartalma időszakosan változik. A weboldal szolgáltatói sem üzemeltetői semmilyen esetben sem vállalnak felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlenszerű, különleges vagy következmény kárért, amely a weboldal, valamint az azon szereplő információk, vagy az azon keresztül használt szolgáltatások használatából ered (függetlenül, hogy azok szerződésen alapulnak vagy szerződésen kívüli károkozásból származnak).
  2. A felhasználó az oldalt csak saját felelõsségére használhatja. Kérjük, hogy a szükséges körültekintéssel járjon el annak érdekében, hogy meggyőződjön arról, hogy a weblapok tartalma helyes és megfelel a céljainak, elvárásainak. A tartalom nagyrésze véletlenszerüen jelenik meg, ha Ön számára nem megfelelő a megjelenített üzenet tartalma, stílusa kérjük ne használja az oldalt. Ha szakszerű tanácsra van szüksége (például orvosi, jogi, vagy pénzügyi tanácsokra), akkor kérjük vegye fel a kapcsolatot az e téren tevékenykedő szakemberekkel.
  3. A jelen oldalakról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. Amennyiben ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, a jelen oldalakat el fogja hagyni. Az új oldalhoz kapcsolódás esetén minden esetben az egyes oldalakra vonatkozó látogatási és használati elvek az irányadóak. A jelen oldalakhoz kapcsolódó valamennyi más internetes oldalra való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.
  4. Tilos az oldal működését akadályozó, illetve azt megváltoztató bármely, az üzemeltetőn kívüli beavatkozás.
  5. A weboldal üzemeletetője minden tőle telhetőt megtesz az oldal megfelelő működésének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (adatbázis sérülés, illetéktelen használat, oldal elérhetetlenség stb.) kapcsolatban az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.
  6. Cikk beküldése

A szekelylap.ro oldalán minden felhasználó, ingyenesen küldhetnek be cikkeket. A cikket beküldő felhasználó egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

– A cikk nem tartalmazhat részben vagy egészben hirdetésnek minősülő tartalmat.
– A cikk nem tartalmazhat kifelé mutató linket.
– A cikk nem tartalmazhat a Román jogszabályokba ütköző tartalmat.
– A cikk beküldője kijelenti, hogy a beküldött tartalom nincs szerzői vagy más jogvédelem alatt, és a tartalom további jogáról lemond a Creative Commons License
Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License. javára.
– Az oldal szolgáltatója fenntartja a jogát a közzététel indoklás nélküli visszautasítására.
– Az oldal szolgáltatója fenntartja jogát a beküldött tartalom formai változtatására

  

Szerzői tulajdonjogok

  1. A Szekelylap.ro által megjelentetett anyagok általában az Interneten keringő írásos szövegek. A tartalom azon részét, melyet nem a felhasználóinktól kaptunk szerkesztőink alkotása vagy innen származik. Az olvasóinktól beérkezett anyag szerzői jogát nem áll módunkban ellenőrizni, ahol nincs külön feltüntetve a szerző és a szerzői jogvédelem, automatikusanCreative Commons LicenseCreative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International Licensekategóriának számít. 
  2. A Szekelylap.ro oldalain megjelentetett írások a köz javát szolgálja. Másolásuk és terjesztésük a forrás megjelölésével engedélyezett. 
  3. A weboldalon elhelyezett idézetek szerzői joga a vonatkozó törvényeknek megfelelően minden esetben a művek eredeti szerzőjét illetik meg.
  4. A weboldal tartalma legjobb tudomásunk szerint szerzői jogot nem sért. Ha azonban bármilyen jogsértő tartalmat talál az oldalakon, kérjük, hogy értesítsen bennünket az [email protected] e-mail címen. Ez esetben az adott tartalmat azonnal eltávolítjuk az oldalról. 

 

Amennyiben a felhasználási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése vagy észrevétele van, az [email protected] e-mail címen kérhet felvilágosítást a honlap üzemeltetőjétől.

29


Ha jobbat tudsz, írj róla…

Vélemény, hozzászólás?